Reinigingssysteem met enkele borstel

Reinigingssysteem met enkele borstel

Vraag ons om de prijs

ofBel +31653821294

Beschrijving

Het reinigingssysteem met één borstel is een economische en flexibele oplossing voor automatische vuilverwijdering. Dit systeem kan op een transportband van elke gewenste breedte worden geïnstalleerd. Het is een efficiënte en stille apparatuur, ontworpen voor optimale prestaties met een laag stroomverbruik.

Er zijn twee modellen van dit systeem. Een model met een haaks op de transportband geplaatste borstel, die automatisch langs de randen van de vorm op en neer beweegt. Het tweede model met een borstelinstallatie onder een hoek van 20 graden, heeft een handmatige hoogteverstelling en is in één stand gepositioneerd.

Beide modellen zijn geïnstalleerd op transportbanden van verschillende fabrikanten en zijn ontworpen voor vormen en pannen van verschillende afmetingen. Pneumatische of elektrische hoogteverstelling mogelijk. Aantal mallen per uur - 1.000 stuks. Hoogte van formulieren van 20 tot 40 mm. Het systeem is compleet met een afvalcontainer indien geïnstalleerd op een transportband vervaardigd door DIVARDY.

Prijs en levertijd op aanvraag.

Specificaties

FabrikantDIVARDY
ConditieNieuw
Garantie1 jaar
Land van herkomstNederland
Stroomvoorziening400VAC/50Hz/3 fasen + nul 16A
Extra informatieIP54, optioneel IP65